Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Luxe vakantie woning in Warder

image
Ervaring

0
Warder Residence
Warder

Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
shortstayapartmentsinamsterdam.com

Bekeken: 1961 keer

Luxe vakantie woning in Warder
Deze op 1 augustus 2011 nieuw opgeleverde vakantiewoning biedt u alle luxe en comfort die u wenst tijdens uw vakantie. Door de ligging midden in de dorpskern van het mooie en gezellige dorpje Warder, is het een goed uitgangspunt naar de omliggende steden.
Vanuit het appartement heeft u schitterend uitzicht over het dorp en de omliggende natuur, zoals het IJsselmeer. Tevens biedt het dorp verschillende voorzieningen zoals:
Hollandse molen met bliksemhuis, bezoekbar, lekker appelgebak., op 1 km
Natuur zwembad net over de dijk op 500 m
Café restaurant De oude schoolop 25 m
Polderwandeling, 4 km of 10 km.
Dijkwandeling. Lengte tot 250 km.
Monumentale dijk om het IJsselmeer.
Bijzonder weidevogelnatuurreservaat op 1 km afstand.


De woning beschikt verder over:

TV/Internet wireless/ijskast/elektrisch koken/motorgestuurde kookdampafzuiger/vaatwasser/ keukengootsteen, radiatorverwarming, Badkamer met vloerverwarming. 6 delig bestek en servies, tafel voor minimaal 6 personen, 6 eettafelstoelen, 3 eetkrukken bij bar, salontafel, bijzettafel, ladenkast in slaapkamer, 2 persoonsbed in slaapkamer één, 2 losse bedden in slaapkamer twee, 3 pers. bedbank uitzetbaar tot extra bed, diverse verlichtingsarmaturen.

In de directe omgeving vindt u voorziening voor het uitvoeren van tal van hobby′s zoals: Fietsen, Kitesurfing, zeilen, varen, catamaran, tennis, zwemmen, wandelen, vogelspotten, fotograferen, vissen enzovoorts. Voor allen leent deze locatie zich uitstekend.
Voor een mooie fietsroute hoeft u niet ver te zoeken met alle prachtige dorpen en steden in de directe omgeving kunt u eenvoudig uw eigen route kiezen. Op nog geen 3 km treft u het typische Hollandse kaas stadje Edam aan, van waar het een kleine doorsteek is naar het bekende vissersdorp Volendam. Zo kunt u nog door naar Monnickendam op 20 km, Marken het eilanddorp op 25 km, Broek in Waterland op 25 km en Amsterdam op 35 km. Wanneer u de andere kant op gaat kunt u de oude VOC stad Hoorn op 11 km aandoen of Graft de Rijp, het oude walvis vaarderstadje op 25 km en Alkmaar, eveneens een oude kaas stad op nog geen 40 km.
Voor het huren van een sloep of een fluisterbootje kunt u voor een sloep terecht in de Marinehaven van Volendam of in Broek in waterland voor een Fluisterbootje.
Prijzen:
Weekend € 385
lang weekend € 530
midweek € 565
week € 800




Trefwoorden:




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Warder Residence
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image