Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Vakantiehuis in het Reuzengebergte, Tsjechië

image
Ervaring

0
Yellowcottage
Hoofddorp

Tarief: 250
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
www.yellowcottage.nl

Bekeken: 2755 keer

Vakantiehuis in het Reuzengebergte, Tsjechië
Nu 10% korting op de weken 36 en 37 of twee vrijkaarten* voor Dutch Water Dreams ter waarde van €70,-

Of U boekt de weken 36 en 37 samen en u krijgt 50% korting op de huurprijs van de tweede week!

Kijk op de site voor meer informatie.

Deze rustieke cottage is gelegen in het plaatsje Zacler in het oostelijke Reuzengebergte. Het ademt de sfeer uit van lang vervlogen tijden en is voorzien van alle gemakken en comfort van deze tijd, voor een optimale vakantie tot en met 8 personen.
Op loopafstand bevinden zich gezellige cafés en restaurants, tevens is er een supermarkt op loopafstand waar u terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen.
Het huis is zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, omdat een tweepersoons slaapkamer met ledikantje zich op de begane grond bevindt.
Tevens aanwezig kinderstoel. Ligging: Het huis ligt in Žaclér in het Reuzengebergte. Afstand Utrecht - Žaclér 920 km.

Indeling: Begane grond: Ruime sfeervolle entree. Gezellige woonkamer met openhaard, TV met Nederlandse, Belgische zenders, DVD-speler en mogelijkheid om MP3 speler aan te sluiten. Keuken met 4-pits elektrisch fornuis, koelvriescombinatie, afwasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 2 persoonsbed, kinderledikantje en wastafel. Badkamer met douchecabine en twee wastafels. Wc met wastafel. Bergruimte voor ski's. In alle vertrekken is verwarming aanwezig voorzien van een thermostaat. 1e verdieping: Bereikbaar d.m.v. vaste trap, grote hal, twee slaapkamers (vier personen en twee personen), beide voorzien van wastafels. Ook hier zijn alle vertrekken voorzien van een thermostaat. Tuin: Grote tuin (700 m2) rondom voorzien van een groot natuurstenen terras met een barbecue.

Omgeving & activiteiten
De cottage is een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de Noordoost Bohemen een gebied dat wordt opgedeeld in een viertal streken, te weten het Reuzengebergte, Broumov Regio, Nachad Regio, en het Adelaarsgebergte. Een bezoek aan Polen behoort ook tot de mogelijkheden, want de Poolse grens ligt slechts op 4 km. van Zaclér. De Gouden stad Praag ligt op 165 km. van Zaclér, en is ook zeker een bezoek waard.

Het Reuzengebergte ligt in het noordoosten van de Bohemen en strekt zich uit langs de grens met Polen over een lengte van ongeveer 40 km. De gemiddelde hoogte van het ruim 20 km brede gebergte is 1200 m, maar er zijn enkele bergen die veel hoger zijn. Met zijn 1602 m is de in het oostelijk deel gelegen Snezka de hoogste top. Andere uitschieters naar boven zijn de Lucni hora (1555 m), de Studnicná hora (1554 m) en de Vysoké kolo(1506 m).

De Broumov regio ligt ook in het Noordoosten van de Bohemen. Het is een lieflijke vallei, omringd door bosrijke heuvels die harten van zijn bezoekers wint door rust, schoonheid en onaangetaste natuur. De stad Broumov is het culturele en economische hart. Het bijzondere van deze streek is dat, als gevolg van een speling van de geschiedenis, er nimmer industrie is ontstaan. Schone lucht en ongerepte natuur zijn dan ook volop aanwezig.
Bijzonderheden:
Parkeren: bij het huis.
Huisdieren: zijn niet toegestaan.
Roken: is niet toegestaan.

Trefwoorden: Bernatice, Prkenny dul, prkenny dul webcam, Brett, webcam Zacler, webcam Ped Poc Snezkou, webcam Trutnov, Spindleruv Mlyn, Harrachov, Cerna hora, Janske Lazne, janske lanze skiareal, janske lanze webcam, Skiport Velka Upa, Skiareal Mala Upa, SkiArene Krkonose, Nordost-Böhmen, vakantiehuis bobr, uriges ferienhaus riesengebirge, Region Broumov,Region Nachod, Adlergebirge,Prag, Snezka(Schneekoppe), adrspach-gebergte, Böhmen,Orlické hory, Pastvinydie, Prager Burg, Hradcin, Goldenem Gäßchen, Karlsbrücke, Wenzelplatz, Aposteluhr am Altstädter Rathaus, Mala strana, Waldsteinpalais, Petrin-Turm, Burg, infotsjechie, actief in Tscjechie, ferienhaus broumov, huisje zacler Spindeleruv Mlyn, Vrchlabi, Rokytnice nad Jizerou, boheems paradijs, cesky ray, stachelberg,


Werkgebied:
Hoofddorp, Cruquius, Zwaanshoek, Vijfhuizen, Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Beinsdorp, Nieuw-Vennep, Vogelenzang, Hillegom, Rozenburg, Boesingheliede, Lijnden, Schiphol, Aalsmeerderbrug, Rijsenhout, Aerdenhout, Haarlemmerliede.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Yellowcottage
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image