Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

HotelTip zoekt de laagste prijs voor hotelkamers.

image
Ervaring

0
HotelTip
Hilversum

Tarief: 0
Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
www.hoteltip.nl

Bekeken: 2448 keer

HotelTip zoekt de laagste prijs voor hotelkamers.
HotelTip.nl lanceert een nieuwe zoekmachine voor hotelkamers en vergelijkt verschillende aanbieders op het Internet. Bezoekers kunnen op eenvoudige wijze hotels en kamerprijzen vergelijken en besparen daarmee een hoop tijd en geld.

Het zoeken van een hotelaccommodatie en het vergelijken van prijzen via het Internet komt in de praktijk vaak neer op het tijdrovende bekijken van meerdere websites. Om een transparant overzicht te geven van het actuele hotelaanbod van verschillende reserveringswebsites is er nu www.HotelTip.nl.

HotelTip.nl is gebruiksvriendelijk en snel, op het zoekformulier voert men enkel de bestemming en de aankomst- en vertrekdatum in. Vervolgens haalt de zoekmachine het actuele kameraanbod op van een aantal gerenommeerde en wereldwijd opererende hotelaanbieders. Het afzonderlijk bezoeken van verschillende websites is dus niet meer nodig.

Voordeel voor de boeker
Het resultaat is een overzichtelijke lijst van beschikbare hotels met de prijzen per aanbieder. De gebruiker ziet precies wat de prijs is voor eenzelfde type kamer bij elke aanbieder, waarbij je `appels met appels` vergelijkt. HotelTip.nl biedt vervolgens de mogelijkheid om de goedkoopste kamer te boeken via een directe link naar de hotelaanbieder.


Verschil met boekingspagina's
HotelTip.nl heeft door de samenwerking met verschillende partijen een onafhankelijke positie ingenomen tussen de reiziger en aanbieder en berekent geen kosten voor de service. De website is zoals elke zoekmachine gratis en
door iedereen te gebruiken.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met HotelTip.nl
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image