Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Wil je een goedkope reis of citytrip maar haat je het uitzoekwerk?

image
Ervaring

0
Jasper de Groot
Mierlo, Nederland

Tarief: 20 euro per reis. Rondreizen op aanvraag.
Particulier aanbod/vraag


Bekeken: 1991 keer

Wil je een goedkope reis of citytrip maar haat je het uitzoekwerk?
Ga je graag op reis maar haat het tijdrovende uitzoekwerk? Of heb je vaak het gevoel dat je te veel hebt betaald voor een reis omdat je geen zin had om alle websites langs te gaan? Of weet je simpelweg niet waar je moet beginnen als je een goedkope reis zoekt? Dan heb ik de oplossing!

Als student met veel tijd reis ik relatief veel. In de afgelopen jaren heb ik gemiddeld vijf reizen per jaar gemaakt naar uiteenlopende bestemmingen. Naast de reis zelf geniet ik ook van het plannen van reizen. Ik heb gemerkt dat dat niet voor iedereen geldt waardoor ik inmiddels ook voor veel andere mensen (vrienden en familie) reizen plan. Ook omdat ik het vaak voor elkaar kreeg eenzelfde reis te regelen voor soms wel honderden euro’s minder.

Voor slechts twintig euro plan ik voor u een reis (vervoer en hotel), zoek ik voor u uit wat er op locatie te beleven is (naar hand van de door u gegeven wensen) en stel ik een planning op. Ik zal u meerdere alternatieven bieden. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van een korte vragenlijst. Ik zorg er dan binnen een week voor dat u meerdere alternatieven heeft. 

Ik maak hierbij gebruik van diverse recensiewebsites, diverse hotelwebsites, diverse prijsvergelijkers, sites van vliegmaatschappijen en tot slot mijn eigen ervaringen. Zo’n onderzoek is ook prima zelf te doen maar kost veel werk en je moeten weten waar je moet zoeken. Ik ben dan ook bereid dit werk uit handen te nemen in ruil voor een kleine vergoeding. Ik weet uit eigen ervaring dat het goed voorbereiden van een reis meerdere uren kost.
Ik zal via de mail contact met u houden. Nadat u mij een e-mail heeft gestuurd met uw aanvraag zal ik u een korte vragenlijst sturen. Na het terugsturen van de ingevulde vragenlijst zal ik u binnen een week enkele mogelijkheden binnen uw wensenpakket zal sturen.

Wat ik voor u uitzoek:Naar welke bestemmingen u kunt gaan binnen uw voorkeuren en budget
Wat de hotels zijn waar u het beste waar voor uw geld krijgt binnen uw budget    
Wat de goedkoopste vluchten zijn in de betreffende periode (indien het prijsverschil klein is, zal ik ook een mogelijkheid buiten de lowcostmaatschappijen aanbieden)
Hoe en voor welke prijs u het best kunt vervoeren van het vliegveld naar het hotel en vice versa. Indien van toepassing zal ook het vervoer tussen het hotel en bezienswaardigheden uitgezocht worden. 
Of visa nodig zijn, waar die te bemachtigen zijn (in een aantal landen kan dit alleen via bepaalde organisaties) en wat de eisen hiervoor zijn. Een aantal landen (zoals Rusland) zijn hebben zeer uitgebreide voorwaarden.
De contactgegevens van de Nederlandse ambassade.
De belangrijkste bezienswaardigheden met daarbij de kosten, openingstijden en adresgegevens.
Ander advies is op aanvraag ook mogelijk.

LET OP:

Omdat ik geen reisagent ben kan ik de boeking zelf niet voor u doen. Wat ik vooral doe is het uitzoekwerk. Als u uw reis gekozen heeft geef ik u een link en instructies hoe en waar u kunt boeken en waar en hoe u bepaalde zaken zoals visa en eventuele transfers kunt regelen. Niet ik maar de desbetreffende reisorganisatie is uiteindelijk verantwoordelijk voor eventuele problemen bij de vlucht of hotel.


Vliegen zal voornamelijk gebeuren met low-cost maatschappijen als Ryanair en Wizzair. Uitzonderingen daarop zijn als het prijsverschil erg laag is met normale vliegmaatschappijen (dan zullen beide mogelijkheden u aangeboden worden) of als het uw wens is om niet met bepaalde maatschappijen te vliegen.

Accommodatie zal voornamelijk gezocht binnen hotels. Tenzij anders door u aangegeven wordt bij de hotels vooral gekeken naar de hygiëne, het comfort en de ligging (in een goede wijk en in de nabijheid van openbaar vervoer). Indien u liever direct in het centrum zit, houd ik daar rekening mee. Let wel dat de prijs van vergelijkbare hotels dan wel aanzienlijk hoger is. 

Ik zie uw aanvraag graag tegemoet!
 
Jasper de Groot

[email protected]

Werkgebied:
Mierlo, Geldrop, Helmond, Lierop, Nuenen, Heeze, Eindhoven.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Jasper de Groot
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2023 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×