Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Turkije droomappartement

image
Ervaring

0
Turkijedroomvilla


Tarief: vanaf € 105.000
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
www.turkijedroomvilla.nl

Bekeken: 2098 keer

Turkije droomappartement
KARMA BEACH RESIDENCE
Biedt u de mogelijkheid voor een goede investering, een kans om eigenaar te worden van een extra lux uitgevoerd appartement in Mahmutlar. Karma Beach Residence ligt letterlijk op een steenworp afstand direct aan zee. Mahmutlar ligt 12 km van het opwindende populaire stadje Alanya, een van de bekendste badplaatsen aan de Turkse Rivièra en is volop in ontwikkeling, nieuwe winkelcentra en gezellige restaurants, bars, nabij de mooie stranden en historische gebouwen en mooie vergezichten. Er is van alles te beleven zoals jetski, parasailing en water parken. Voor het appartement stopt de bus die naar Alanya gaat, deze brengt u voor weinig geld in 10 minuten naar het centrum van de bruisende stad Alanya dat bekend staat om zijn intensief nachtleven. Nabij Mahmutlar en Alanya ligt de rivier Dimcayi deze heeft een uitstekend raftingparcours. Alanya is per vliegtuig goed te bereiken en ligt zo'n 3,5 uur vliegen van Nederland.
De oplevering van dit complex is medio juni 2005, wij kunnen u verzekeren dat Karma Beach Residence van onbetwistbare luxe kwaliteit is, gebouwd van top kwaliteit materialen, met een bijzonder fraai uitzicht op.
KARMA BEACH RESIDENCE
bestaat uit 3 units, 21 appartementen en 3 penthouses. Met een pracht uitzicht op zee en het Taurusgebergte. Het complex beschikt over, zwembad, terras, fitnesszaal, sauna, bar, airco, satelliet, lift en parkeerruimte,
Elk appartement wordt voorzien van een Luxe badkamers, met topsanitair, volledig ingerichte keuken met éérste klas apparatuur o.a. marmer werkblad, koelkast, vriezer, kookplaat, wasmachine, extra bij penthouse een afwasmachine en magnetron en jacuzzi.
Grote balkons, kunststof kozijnen, schuifdeur naar balkon, dubbele beglazing.
Overal betegeld met keramiek (penthouse met marmeren tegels).

De oplevering is medio juni 2005.

Wij kunnen u verzekeren dat Karma Beach Residence van onbetwistbare luxe kwaliteit is, gebouwd van top kwaliteit materialen, met een bijzonder fraai uitzicht op zee en strand en op de achtergrond het Taurusgebergte.

Voor meer info kijk op WWW.TURKIJEDROOMVILLA.NL






GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Turkijedroomvilla
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image