Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Betaalbare hulp bij zakelijke brieven

image
Ervaring

0
Schrijfuwbrief
9602 Hoogezand, Nederland

Tarief: Een indicatie van de tarieven vindt u op schrijfuwbrief onder het tabblad 'werkwize'. Maar voor een zgn. 'basisbrief' kunt u uit gaan van € 15, 00 (ex B.T.W.)
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
www.schrijfuwbrief.nl

Bekeken: 1782 keer

Betaalbare hulp bij zakelijke brieven
Vindt u brieven schrijven lastig of tijdrovend? Besteed het dan uit aan Schrijfuwbrief.nl. Schrijfuwbrief.nl biedt haar diensten aan, aan zowel voor particulieren als bedrijven. Aan wat voor brieven moet u dan denken?

Voor particulieren kunt u denken aan klachtenbrieven, sollicitatiebrieven of bezwaren. Het is vaak lastig om te verwoorden wat u precies bedoelt. Soms komt hetgeen u in een brief zet, verkeerd over bij de lezer, doordat iets op twee manieren uitgelegd kan worden. Met bijna 20 jaar ervaring in het schrijven van zakelijke brieven, kan Schrijfuwbrief.nl uw brief als het ware "vertalen" in een duidelijke en correcte zakelijke brief.

Voor bedrijven kunt u denken aan het afhandelen van nota's die u niet vertrouwd (zogenaamde "valse nota's"). Door Schrijfuwbrief.nl kunt u bij nota's waarvan u vermoedt dat u helemaal geen betalingsverplichting heeft, de bewijsstukken laten opvragen. Zo voorkomt u dat u nota's onverschuldigd betaalt.
Schrijfuwbrief.nl kan ook voor u reageren op klachten die u heeft gekregen. Uiteraard dient u wel kort aan te geven waarom de klacht dan onterecht is, maar Schrijfuwbrief.nl maakt er voor u dan een mooie en correcte brief van.

Als u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact opnemen (info@schrijfuwbrief.nl). Ook staat er nog meer informatie op de website.


Werkgebied:
Hoogezand, Kropswolde, Foxhol, Sappemeer, Kolham, Kiel-Windeweer, Borgercompagnie, De Groeve, Scharmer, Westerbroek, Tripscompagnie, Onnen, Froombosch, Noordlaren, Zuidlaarderveen, Waterhuizen, Harkstede, Midlaren, Zuidlaren, Woudbloem, Glimmen.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Schrijfuwbrief.nl
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2020 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image