Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Ik help u graag met het schrijven van een formele brief

image
Ervaring

0
Soraya
Rosmalen

Particulier aanbod/vraag


Bekeken: 3928 keer

Ik help u graag met het schrijven van een formele brief
Heeft u moeite met het formuleren van uw klacht of bezwaar? Weet u niet hoe u uzelf met een professionele motivatiebrief en C.V. onder de aandacht kan brengen bij een potentiële werkgever? Of heeft u hulp nodig in de correspondentie met officiële instanties?

Ik denk dat ik u daarmee kan helpen!

Ik ben een 28-jarige promovenda die u graag wil helpen met het schrijven van uw persoonlijke correspondentie. Ik heb door middel van werkervaring in het bedrijfsleven en mijn studieloopbaan ruimschoots ervaring opgedaan in het schrijven van formele brieven, motivatiebrieven voor sollicitaties en opleidingen, onderzoeksvoorstellen en bezwaarschriften. Brieven kunnen ook zonder probleem vanuit en naar het Engels vertaald worden.

Afhankelijk van uw wensen kan ik de brief voor u opstellen of uw huidige conceptbrief correct voor u formuleren. Ik streef er naar om uw brief, na ontvangst van de nodige informatie, binnen 48 uur naar u toe te zenden. Uiteraard kunnen we telefonisch of via de email nog eventuele correcties of aanpassingen van deze brief bespreken.

De vergoeding voor het schrijven van de brief is afhankelijk van de omvang van de taak. Dit kan variëren van 15 euro voor het verbeteren van een brief tot 75 euro voor het opstellen van een uitgebreide motivatiebrief met C.V.

Voor verdere informatie of opdrachten kunt u me altijd bereiken via de email.

Met vriendelijke groet,

Soraya




Trefwoorden: Brieven, zakelijke brief, formele brief, motivatiebrief, bezwaarschrift, correspondentie, schrijven, hulp, vertalen naar engels, vertalen vanuit engels

Werkgebied:
Rosmalen, Nuland, 's-Hertogenbosch, Maren-Kessel, Vinkel, Kerkdriel, Hoenzadriel, Geffen, Alem, Berlicum, Velddriel, Den Dungen, Rossum.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Soraya
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×