Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Uw extern veiligheidsadviseur

image
Ervaring

0
AK Advies
Heino, Nederland

Tarief: AK Advies werkt via een payroll systeem. De facturering wordt daarmee dus uit handen gegeven en wordt berekent op uurbasis.
Particulier aanbod/vraag

akadvies-bewustinveiligheid.nl

Bekeken: 1206 keer

Uw extern veiligheidsadviseur

Onder de naam AK Advies, bewust in veiligheid geef ik als veiligheidsadviseur mensen advies op maat, om zo een goede basis voor het veiligheidsbeleid van bedrijven te leveren.

Doelstellingen:

 • Veiligheidsadvies op maat maken;
 • Handvaten geven voor het voeren van veiligheidsbeleid;
 • Veiligheidsbewustzijn creëren.
 • Calamiteitenplan

  Een  calamiteitenplan geeft weer hoe de zaken rondom een calamiteit in een organisatie gesteld zijn. Het beschrijft de algemene procedures voor een tijdige en adequate inzet van mensen en middelen bij het bestrijden van calamiteiten. Door middel van studie naar het (eventuele) aanwezige calamiteitenplan, aanwezige documenten rondom veiligheid en o.a. de BHV-organisatie zal een calamiteitenplan op maat worden gemaakt voor uw bedrijf. Inclusief rooster voor periodieke oefeningen,  advies voor implementatie in de organisatie en begeleiding in het onderhouden van het calamiteitenplan.

  Audit
  Wilt u een rapport van de veiligheidssituatie binnen uw bedrijf, een afdeling of wellicht een team maar heeft u zelf geen tijd om dit op te stellen? Door middel van een Audit op een gericht onderdeel van uw bedrijf analyseer ik de situatie en stel ik een rapport op. Dit verslag maakt inzichtelijk hoe er wordt gewerkt, wat de pluspunten zijn en waar de verbeterpunten liggen. Bij dit verslag ontvangt u een advies welke u op weg kan helpen om risico’s te verminderen. Deze audit is een ‘kleine’ versie van de RI&E en biedt geen risicoberekening of plan van aanpak (PVA), alleen een advies welke u zelf verder dient in te vullen/uit te werken.

  Voor een risicoberekening en PVA kan de RI&E u verder helpen.

  Risico- inventarisatie en evaluatie(RI&E)
  Wilt u weten wat de risico’s binnen uw bedrijf zijn, hoe groot ze zijn, wat de kans op de risico’s is en hoe u ze kunt beperken? Dan kan ik voor u een RI&E schrijven. Dit product bevat een risico inventarisatie waarna een risicoberekening wordt gemaakt van de risico’s. Aan de hand van die berekening wordt een rangorde gegeven aan de prioriteit van de risico’s en wordt een advies geschreven voor de te nemen maatregelen.

  U ontvangt dus een overzicht van de risico’s en de ernst ervan als ook een PVA om de risico’s aan te pakken.

  Veiligheidsdocumenten
  Naast de hiervoor genoemde producten ben ik ook beschikbaar voor het schrijven van andere veiligheidsdocumenten, te denken valt aan een veiligheidsdocument voor bij een product dat u levert, een reader voor uw werknemers betreffende omgaan met vertrouwelijke gegevens, omgaan met pers bij een calamiteit, veiligheidsbewustzijn bij uw personeel of een PVA voor bijvoorbeeld een evenement dat u gaat organiseren. Veel is mogelijk, tijdens een oriënterend gesprek kunt u uw wensen duidelijk maken en kan ik vertellen wat ik voor u betekenen kan.

  U kunt contact opnemen via info@akadvies-bewustinveiligheid.nl  Werkgebied:
  Heino, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Lemelerveld, Raalte, Broekland, Marle, Mari?nheem, Wijhe.
  GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
  Contact opnemen met AK Advies
  Telefoon is niet verplicht  Berichten / Ervaringen:
  Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
  Ervaring of bericht delen:  Bericht:
  Uw naam
  Uw email adres
  Lokatie:


  Email adres is verplicht en wordt
  verborgen op de site.
  Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

  Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
  Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

  Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
  Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
  ×
  image