Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Gevraagd Gezocht: Veelzijdige vakman

image
Ervaring

-1
Het KlusHuis Nederland BV
Barneveld

Tarief: n.v.t
Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
www.klussenier.nl

Bekeken: 5247 keer

Gezocht: Veelzijdige vakman
Maar liefst 145 zelfstandige Klusseniers zijn op zoek naar nieuwe collega′s. Door heel Nederland zijn we op zoek naar veelzijdige vakmensen. Wil jij ook in het succes delen van de snelstgroeiende franchiseorganisatie van Nederland, lees dan verder!

Ben jij die veelzijdige vakman die nu al door familie, kennissen, buren en vrienden opgetrommeld wordt voor grote en kleine klussen? Heb je veel ervaring in het plaatsen van badkamers, dakkapellen, zolderverbouwingen, het zetten van complete badkamers enz. enz., kortom ben jij die handige alleskunner? Dan zijn we op zoek naar jou! Word Klussenier – je kunt over 3 maanden al op pad zijn met je eigen Klusseniersbus!

Als je Klussenier wordt, word je geholpen met de start van je onderneming. Het maken van testen, het schrijven van je ondernemingsplan, financiering, inschrijvingen, administratie, verzekeringen en een uitgebreide marketingondersteuning. Het team op het centrale kantoor in Barneveld doet er alles aan om samen met jou, jouw bedrijf tot een groot succes te maken! Het bewijs ligt in de 145 Klusseniers die je voorgingen. In de aanloop van je onderneming schrijven we samen je marketingplan en tijdens een praktijkgerichte training krijg je alle hulpmiddelen om klanten te werven en contacten te onderhouden. Ook calculeren, het maken van offertes en het inrichten van je administratie komen aan de orde. Aan het eind van deze training ben je helemaal klaar om als De Klussenier je eigen boterham te gaan verdienen!

Ook als je eenmaal bent gestart, blijven we je helpen. Bij het werven van klussen via onze website en door middel van onze professionele bemiddelingservice KlusDirect. Via KlusDirect krijg je opdrachten van landelijke opdrachtgevers voor allerhande klussen als installatie, montage en onderhoud. Ook kun je gebruik maken van partnerships met diverse partijen zoals leveranciers e.d., waar je niet alleen kunt rekenen op een forse korting, maar zeker ook op ondersteuning en handvatten waarmee je de markt op kunt.

Wat we van je vragen? Natuurlijk moet je een veelzijdige vakman zijn. We doen geen concessies aan vakmanschap. We zijn tenslotte het A-merk in de branche. 145 collega-Klusseniers willen je graag met je samenwerken! Daarom moet je de bereidheid tonen om zelfstandig te willen ondernemen en samen te werken met je collega-Klusseniers. Dat vinden we belangrijker dan papieren of een bepaalde leeftijd. Ook als je nu een uitkering hebt, verzoeken we je te reageren want we werken samen met CWI en reintegratiebureaus.


Kijk op onze website www.eigenbedrijf.klussenier.nl voor meer informatie en vul vrijblijvend je gegevens in op het informatieformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Op de site vind je bovendien al onze gegevens en die van je toekomstige collega′s!

Over drie maanden kun je al als De Klussenier je eigen bedrijf starten. Kijk snel op www.klussenier.nl!!

Werkgebied:
Voorthuizen, Barneveld, Zwartebroek, Terschuur, Achterveld, De Glind, Kootwijkerbroek, Stoutenburg Noord, Hoevelaken, Nijkerkerveen, Nijkerk, Stroe, Stoutenburg, Scherpenzeel, Lunteren, Leusden, Hooglanderveen, Renswoude, Putten, Wekerom, Amersfoort, Ederveen, Garderen, Kootwijk, Harskamp, Hoogland, Ermelo, De Klomp, Ede, Veenendaal, Woudenberg, Otterlo, Overberg, Bunschoten-Spakenburg.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Het KlusHuis Nederland BV
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
(-) Als je een bedrijf zoekt met garantie, kies dan NIET voor het Klushuis B.V. Zij doen namelijk helemaal niets met je klacht...zoals anders vermeld op de site van de Klussenier. Heb tot 2x toe een klacht ingediend over de Klussenier te Nijmegen. Werd totaal niet serieus genomen. Na eerste klacht kreeg ik een summiere mail terug, waar ik niets mee kon. Op mijn 2e klacht heb ik helemaal geen reactie gehad. Waardeloos bedrijf.
C. | Nijmegen 02-04-16
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image