Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Persoonlijk online voedingsadvies

image
Ervaring

0
Shari
6367 Voerendaal, Nederland

Tarief: Voor het voedingsschema vraag ik eenmalig 25 euro. Voor eventuele aanpassingen of een vervolgconsult/ check- up vraag ik 12, 50 euro.
Particulier aanbod/vraag


Bekeken: 2065 keer

Persoonlijk online voedingsadvies

Hallo,

in Maastricht volg ik de HBO-opleiding Gezondheidstherapie en dit jaar studeer ik af. Ik ben vooral geïnteresseerd in voedingstherapie en wil hier ook verder mee gaan na de opleiding maar zou graag wat meer ervaring opdoen.

Mijn motto is "Behandel niet de ziekte maar de zieke". Dat wil zeggen dat elke ziekte bij iedere persoon anders benaderd moet worden, dus ook een dieet. Ik maak voor u een voedingsschema dat bij u past en rekening houdt met uw (lichaams) behoeften.

Ik zal u eerst een uitgebreide vragenlijst mailen die u voor me mag invullen en op basis hiervan ga ik een persoonlijk voedingsschema maken. Dit kan in de vorm van een strak schema met wat u dagelijks en op welke tijd moet eten of in de vorm van tips en uitleg waarom u bepaalde voedingsmiddelen beter wel of niet kunt eten. Ik doe er ook wat recepten bij.



Werkgebied:
Voerendaal, Ransdaal, Klimmen, Heerlen, Elkenrade, Walem, Hoensbroek, Wijnandsrade, Nuth, Wijlre, Hulsberg, Schin op Geul, Eys, Simpelveld, Gulpen, Valkenburg, Wittem, Baneheide, Bocholtz, Scheulder, Landgraaf, Brunssum, Ingber, Amstenrade, Schimmert, Kerkrade.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Shari
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image