Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Consulente Parfum

image
Ervaring

0
Wendy's Parfumes
Leidschendam

Particulier aanbod/vraag

wendyparfumes.hyves.nl

Bekeken: 2470 keer

Consulente Parfum
Hou je zelf van parfum? En ken je mensen die gek zijn parfums?
Bestel dan nu eenmalig de starterset met meer dan 100 parfum-testertjes voor € 51,00 en je kunt meteen aan de slag. (+ € 6,20 portokosten).Verdiensten:
Met de verkoop van een ‘gewone′ parfum verdien je € 4.40. Met de ‘luxe′ verdien je € 6.00. Daarnaast zijn er nog leuke extra bonussen. Maar ook hoe meer je verkoopt hoe meer je verdient.!!
Naast deze zwarte map met meer dan 100 testers, ontvang je ook de catalogus met daarin de verkrijgbare meest actuele echte parfums, douchegel, deo′s, body balsems en nog veel meer. Ook het verdiensten-plan zit in de map!



Je eigen “thuisparfumerie” voor slechts € 51,00. Kennis van parfum is niet nodig, met een dosis enthousiasme kom je een heel eind! Vraag om de bestellijst, zodat je kunt zien om welke 163 parfums het gaat. Je zit nergens aan vast, als je een jaar lang niets besteld, wordt je automatisch weer uitgeschreven! Je hoeft eigenlijk alleen maar 4 flesjes per jaar te bestellen, om 1 jaar tegen inkoop te kunnen bestellen.

Nu horen we je bijna denken.. is dit wel echte parfum?? Ik dacht eigenlijk precies hetzelfde.
Vandaar deze uitleg over onze parfum.
De grote 'parfumhuizen' waar iedereen mee bekend is, zijn dagelijks te zien op de TV-reclame. Deze laten hun parfums maken en ontwikkelen door de DROM (Googlen) fabriek in München in Duitsland. Daar wordt het parfumconcentraat verstuurd naar de parfumhuizen die het zelf afvullen in handgemaakte (dus dure) flesjes.
De bekende parfumhuizen betalen precies dezelfde prijs voor het parfumconcentraat, als wij, FM GROUP.



Hoe kan het dat wij dezelfde geuren mogen/kunnen inkopen via/bij DROM?
Omdat de parfumhuizen GEEN patent op het parfumconcentraat hebben, alleen maar op de de NAAM van de parfum en de flesjes (meestal zelf ontworpen).

Maar goed, je draagt tenslotte de parfum en is de fles maar bijzaak. Aangezien FMGROUP WORLD een net zo grote, zo niet grotere afnemer is van DROM als de huizen wereldwijd, levert DROM ook graag aan ons!!!


Zo′n vat parfumconcentraat met ons nummer er op (wij gebruiken nummers, omdat wij natuurlijk niet de namen mogen gebruiken, omdat daar wel patent op zit: vandaar ook dat op onze prijslijsten altijd: geïnspireerd door vermeld moet staan) wordt getransporteerd naar Polen, naar onze parfumfabriek Perfand en daar wordt in onze flesjes gedaan.
Van daaruit wordt het geleverd naar meer dan 40 landen wereldwijd waar het door mond op mond reclame wordt verkocht, door mensen zoals u en ik. Dus geen tussenhandel van groothandels en tussenkomst van dure reclames. Geen dure flesjes of duur patent voor een naam. Daarom is dezelfde parfum bij ons maar € 13,90. Parfum is parfum, en daar draait het om.

In Nederland zijn we officieel nog niet open, we halen onze producten momenteel uit België. Dit jaar krijgen wij ook een kantoor in Nederland, dat zal medio september/oktober zijn. Dan gaan we ook officieel open. Dus dit is nog heel nieuw voor Nederland!Er gaan wereldwijd miljoenen flesjes door onze 'verkoop kanalen' naar de consument.

Wij als nuchtere Nederlander hebben de inhoud van de flesjes laboratorisch getest en vergeleken met wat in de winkel te verkrijgen is. En de conclusie is: HET IS INDERDAAD EXACT IDENTIEK! Sterker nog; wat de meeste mensen in de winkel kopen is eau de toilette. Wij hebben voor dames parfum en voor de heren eau de parfum!

Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met mij op

Wendy von Oven
Consulente voor FM
[email protected]

Trefwoorden:

Werkgebied:
Leidschendam, Voorburg, Den Haag, Nootdorp, Rijswijk, Zoetermeer, Wassenaar, Voorschoten, Delft, Pijnacker, Delfgauw.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Wendy's Parfumes
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image