Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Spannende opdrachten

image
Ervaring

0
Opdrachtgever M
Rotterdam, Nederland

Tarief: Gratis
Particulier aanbod/vraag


Bekeken: 1226 keer

Spannende opdrachten
Gez: meisje of vrouw 
Zoek je wat spanning en erotiek in je leven, maar heb je geen zin in te veel risico, datingssites met moeilijke afspraken, gedoe met fakers die niet komen opdagen, of ben je gewoon wat verlegen, laat je dan door mij verrassen. 
Ik ben je anonieme opdrachtgever die je spannende erotische opdrachten stuurt. De opdrachten kunnen bestaan uit vragen, iets uitdagends moeten uitvoeren, een beschrijving ergens over geven, een foto maken, iets op een spannende plaats moeten doen, of gewoon een erotische fantasie of verhaal met jou in de hoofdrol. Alles kan of mag, als jij het maar geil en uitdagend vindt. 
Het resultaat van de opdracht beoordeel ik per mail en geef ik je weer een nieuwe opdracht. Alle contact tussen ons blijft anoniem en vindt uitsluitend plaats per mail. Dus geen wattsap, instagram, facebook of echte afspraakjes. Ik ben een beetje ouderwets in die dingen.Onze relatie bestaat alleen virtueel, waarbij ik degene ben die jij wilt dat ik ben. 
Ik bied je gegarandeerde geheimhouding en discretie en verwacht dat ook van jou. Neem geen risico, maar vind wel de erotiek terug in je leven! Laat een berichtje achter en ik geef je mijn emailadres, waarmee jouw erotisch avontuur kan beginnen. 
M.

Werkgebied:
Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Pernis, Rotterdam Albrandswaard, Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Opdrachtgever M
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2021 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image