Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

De Cliëntondersteuner voor Ouderen in Zoetermeer e.o.

image
Ervaring

0
DCOZ Cliëntondersteuner ouderen
Zoetermeer, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 66204666

Telefoonnummer
www.dcoz.nl

Bekeken: 1209 keer

De Cliëntondersteuner voor Ouderen in Zoetermeer e.o.

Mijn naam is Gert Otter, eigenaar van DCOZ. DCOZ ondersteunt ouderen die langer zelfstandig thuis willen blijven wonen, door het uitvoeren van aanvullende betaalde mantelzorg.

Het gaat hierbij om diensten in en om het huis zoals het uitvoeren van kleine klusjes, administratieve werkzaamheden of het leren gebruiken van bijvoorbeeld een mobiele telefoon, iPad of televisie.

Diensten buitenshuis zijn onder andere het (eventueel samen) doen van boodschappen, een gezellig dagje uit, individueel vervoer naar arts of familie etc. Daarnaast regel ik verhuizingen, adviseer ik over personenalarm en regel ik bucketlist wensen voor ouderen. Onlangs heb ik voor een cliënt nog een luchtballonvaart geregeld.

Sterkste kanten van mij zijn positiviteit, geduld, en ik ben een goede probleemoplosser. Ik heb veel ervaring met het ondersteunen en begeleiden van mensen. Ik heb onder andere gewerkt als cliëntbezoeker in de thuiszorg, als buddy bij het buddy netwerk en cliëntbezoeker signalerend huisbezoek ouderen bij Palet Welzijn.

Ik onderscheid mij doordat ik zeer breed inzetbaar ben. Ik heb ruime kennis en ervaring op het gebied van administratie, techniek, elektronica en computers/tablets. 

DCOZ kan familie, vrienden, buren en mantelzorgers ontlasten en maakt het leven van ouderen hierdoor gemakkelijker, leuker en gezelliger.

DCOZ werkt voor alle ouderen of u nu thuis, in een serviceflat of in een verzorgingshuis woont. Uitgangspunt van DCOZ is het versterken van uw eigen kracht met aanvullende hulp van de cliëntondersteuner.
Werkgebied:
Zoetermeer, Benthuizen, Gelderswoude, Bleiswijk, Moerkapelle, Pijnacker, Zoeterwoude, Nootdorp, Leidschendam, Voorschoten, Voorburg, Leiden.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met DCOZ Cliëntondersteuner ouderen
Telefoon is niet verplicht
Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2021 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image