Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

DJ's en Drive- in Shows voor bruiloften

image
Ervaring

+1
Bruiloft Discoshows: DJ's en Drive- in Shows
Nachtschadestraat 15, Rotterdam, Nederland

Tarief: zie website
Bedrijf met KvK 24379634

Telefoonnummer
Twitter, Facebook, Google+
www.bruiloft-discoshow.nl

Bekeken: 1711 keer

DJ's en Drive- in Shows voor bruiloften
Introductie Bruiloft Discoshow
Deze drive-in discoshow is speciaal opgezet voor bruiloften omdat huwelijksfeesten speciaal moeten zijn voor het bruidspaar en ook voor de gasten. Het verzorgen van bruiloft discoshows vergt veel ervaring. Die ervaring vindt u hier bij onze DJ's die al jaren actief zijn als bruiloft DJ. Onze ervaring vertaalt zich in een zeer professionele aanpak van uw bruiloftsfeest.

U wilt kwaliteiten en een feest op maat. Een DJ die uw favoriete platen draait, of misschien wel een combinatie van drive-in show met een band. Bij ons staat flexibiliteit hoog in het vaandel. In een gesprek voorafgaand aan uw bruiloft kunt u uw wensen kenbaar maken.

Over ons
Wij kenmerken ons door ieder trouwfeest af te stemmen op het bruidspaar en hun gasten. Dit betekent dat het bruidspaar al de wensen kenbaar kan maken voor het feest en dat op het feest zelf de muziek aangepast wordt aan de sfeer en de gasten in de zaal.
Inmiddels hebben wij meer dan 250 shows gedraaid en beschikken dus over meer dan voldoende ervaring om er een spetterde avond van te maken.

Onze visie
Muziek hoeft niet altijd keihard te staan en mensen die willen praten achter in de zaal moeten dat kunnen doen als dat gewenst is door onze opdrachtgever. Een DJ van de Bruiloft Discoshow zal altijd zijn muziekkeuze aanpassen aan het publiek. Onze muziekkoffer is altijd gevuld met de beste oldies en de populaire muziek van dit moment. Verzoekjes zijn ook altijd mogelijk en zullen zo veel mogelijk gedraaid worden. Gezelligheid en dansbaarheid staat altijd centraal!

De discoshow
Wij decoreren onze show met witte accenten en sfeerverlichting. Zo kenmerken wij onze show met klasse en stijl. Door toevoeging van bellenblaasmachines en spiegelbollen is een echte Bruiloft Discoshow ontstaan. Standaard hebben wij twee microfoons en alle benodigde kabels beschikbaar om de gasten te assisteren tijdens eventuele sketches en beamer-presentaties. Daarnaast is onze show goed aan te passen aan een eventueel thema en/of aankleding van de zaal. De Bruiloft Discoshow is door al deze extra's geen standaard drive-in show maar een echte bruiloft show!

Boekingen
Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar op 06-48174391 (Arnold) en te benaderen via onze website www.Bruiloft-Discoshow.nl.
U kunt ons ontmoeten op onze promodagen die meerdere keren per jaar plaatsvinden. Eventueel kunt u ons ook op een andere bruiloft komen bezoeken voorafgaand aan het feest. Wij proberen u altijd persoonlijk te woord te staan en geven u graag de gelegenheid om onze show te bekijken en onze DJ's te ontmoeten voordat u uw keuze maakt.
U kunt geheel vrijblijvend een optie plaatsen bij ons nadat u een offerte heeft ontvangen. Bij ons wordt alles netjes gedocumenteerd zodat u zeker weet dat alles tot in de puntjes goed geregeld is.

Nog niet overtuigd van onze kwaliteiten? Bekijk dan ons uitgebreide fotoboek, onze promotiefilm, onze partnerships met boekingspartners en uiteraard onze vele klantrecenties op de website.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Bruiloft Discoshows: DJ's en Drive-in Shows
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
(+) Top feestmakers. Niet de goedkoopste, maar wel de best
Femke | Zoetermeer 12-11-07
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image