Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Een stijlvolle Karaokeshow

imageimageimage
Ervaring

0
Holding de Riddim Entertainment
3401 LX IJsselstein, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 30268094

Telefoonnummer
www.hdre.nl/karaoke

Bekeken: 522 keer

Een stijlvolle Karaokeshow
Karaoke, nog steeds razend populair, is het Japanse woord voor “Leeg Orkest”. Hiermee wordt bedoeld, dat je wel de muziek hoort spelen, maar de oorspronkelijke zang ontbreekt, waardoor er meegezongen kan worden. De tekst van het liedje wordt op een scherm geprojecteerd. Het woord Karaoke roept vaak een gevoel van gène op: We hebben het al vaak gehoord, aan het begin van een Karaoke-feest: “Ik ga mooi niet zingen hoor, mij niet gezien!”. Maar zodra de eersten zijn begonnen (eventueel zijn wij dat!) komen de verzoeken vanzelf binnen en staat binnen de kortste keren de meest overtuigde “nee-zegger’ zelf te zingen!

Karaoke brengt mensen (samen) achter de microfoon van wie je het nooit had verwacht! Dus, laat je gasten zich eens een echte artiest voelen, en regel een Karaoke-party!

Ook bij feesten met kinderen en jongeren, hebben wij al vele malen laten zien dat Karaoke nog altijd werkt! Ook de kleintjes, aangestoken door bijvoorbeeld “Karaoke-Kids” op TV, zijn niet meer te stoppen als ze eenmaal op het podium zijn geweest!

Door de vele talentenjachten op TV, zoals X-Factor, The Voice of Holland (TVOH), en Holland’s got Talent, is Karaoke ook bij de volwassenen weer helemaal terug van weggeweest.

Wij komen in principe met twee personen. Onze presentator/zanger zorgt ervoor dat het Karaoke op gang komt! Als er gasten zijn, die wel willen “optreden”, maar niet alleen durven, dan kunnen zij ons altijd vragen mee te zingen, wij doen dat graag!Wij hebben vele liedjes van Nederlandse bodem, en ontelbare internationaal, waarbij gouwe ouwe maar natuurlijk ook diverse nummers van nu.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Holding de Riddim Entertainment
Telefoon is niet verplicht




Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage