Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Yoga- verwenvakantie in Italië

imageimageimage
Ervaring

+1
LaContessa
Landgoed Maso Michei in Ronchi di Ala (TN) Italie

Tarief: € 975, - p.p. per week - all- in excl. reiskosten
Bedrijf met KvK 0919465

Telefoonnummer
Facebook
www.lacontessa.eu

Bekeken: 3194 keer

Yoga- verwenvakantie in Italië
Yoga niet als doel op zich maar als middel om tot rust te komen. Dat is in het kort het uitgangspunt van de yogavakanties van LaContessa. Een week om te ontspannen, nieuwe energie op te doen én heerlijk verwend te worden. De weken vinden plaats het eigen landgoed in de directe omgeving van het Gardameer en zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een moment voor zichzelf en daarbij wil genieten van al het goede dat Italië te bieden heeft. 

Onze verbondenheid met het leven in Italië zie je terug in het programma: ’s ochtends een ontspannende yogales, dan een weldadige Italiaanse lunch gevolgd door een vrij in te vullen middag. Wat te denken van bijvoorbeeld een bergwandeling, een thai-massage, luieren in een hangmat in de tuin, een boottocht op het Gardameer of een bezoek aan de opera van Verona? Keuze te over...

Een week met tal van activiteiten maar ook met momenten van bezinning. Gewoon aan tafel, genietend van de kwaliteit van het eten, het gezelschap van gelijkgestemden en de rustgevende atmosfeer van een heerlijke zomeravond met uitzicht over de wijnvelden. Juist de combinatie van lichamelijke inspanning en mentale ontspanning maakt deze vakantie zo waardevol. Waarbij ons aanbod zich onderscheidt door vakkennis, persoonlijke aandacht en liefde voor het leven in Italië.

Geen yoga-ervaring? Dat is geen enkel probleem. Het belangrijkste is dat u zich graag ontspant door middel van beweging en u zich wilt onderdompelen in al het moois dat 'la bella Italia' te bieden heeft. 

Trefwoorden: yoga - vakantie - Italië - genieten en verwend worden!












GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met LaContessa
Telefoon is niet verplicht




Berichten / Ervaringen:
Wat een week Wat een gastvrijheid Wat een uitzicht Wat een zonnestralen Wat een mooie gesprekken Wat een fijne mensen Wat een flexibiliteit :- ) Wat een ruimte Wat een warmte Wat een geluk... Zondag met Luna bovenop de Monte Stivo, Trentino, maandag aan het werk in Heesch, Noord- Brabant. Het kan verkeren... Dank jullie wel voor de heerlijke week, die warm was in alle opzichten. Waarin ruimte was in alle opzichten. Alles mocht er, zonder oordeel, zijn en dat is een verademing. En een klein wonder is gescheid: ik lust geen tiramisu, maar zaterdagavond.. Heerlijk Dank jullie. Veel liefs en een warme groet van Verouschka.
Verouschka | Utrecht 09-11-14
(+) Een weekje met LaContessa was voor mij écht een cadeautje en puur genieten. Van een heerlijk ontbijt met uitzicht op de prachtige bergen. Van inspirerende yogalessen met ruimte voor nieuwe inzichten. Van liggen in de hangmat met een boekje. Van de prachtige wandelingen. Van de kookkunsten van de kok. En natuurlijk van alle lieve aandacht. Relaxed en vol energie ging ik weer terug naar Nederland. 
Els | Groningen 09-11-14
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage