Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Activa Bolsena: verhuur compleet ingerichte tenten voor 4 en 6 personen

image
Ervaring

0
Activa Bolsena
Rakkersveld, Apeldoorn Zuidoost, Apeldoorn, Nederland

Tarief: aanvraag
Bedrijf met KvK 08156249.

Telefoonnummer
Twitter
www.activabolsena.nl

Bekeken: 784 keer

Activa Bolsena: verhuur compleet ingerichte tenten voor 4 en 6 personen
Tent huren aan het schoonste meer van Italië!


Velen gingen je met veel plezier voor.


Je hoofd uit de tent steken en uitzicht hebben op het schoonste meer van Italië. Als dat geen vakantie gevoel is! Lekker ontspannen verblijven in de Italiaanse buitenlucht. Kamperen is dan ook erg populair. En dat is niet voor niets want kamperen is natuurlijk een avontuurlijke vakantie waarin niets hoeft en alles mag. Als je van rust, een vriendelijke bevolking en een echte Italiaanse sfeer houdt, moet je hier naartoe.


Ook kampeerkriebels gekregen kom dan naar: Camping “Tre Gradini”ù of Agrituristico Calle.


Camping "Tre Gradini" is een zeer rustige, mooie, doch eenvoudige camping liggend tussen de groene heuvels aan de Noordwest zijde van het Lago di Bolsena. De prachtige plaatsen voor de tent, caravan of camper bevinden zich direct aan het meer of op een van de terrassen van de camping in een oude olijfgaard. Sta je op het terras gedeelte dan is het uitzicht op het meer en de omringende heuvels adembenemend mooi.
Er is een privé strand voor de campinggasten. Ideaal voor gezinnen met kinderen en voor jong en oud is er de mogelijkheid om te surfen, kanoën, slapen op het strand en het maken van een kampvuur, etc. En wanneer je s`avonds met een goed glas wijn of een lekker ander drankje voor je tent zit of aan het strand, kijkend naar de heldere sterrenhemel,”¶. kan je vakantie niet meer stuk.


Agrituristico Calle ligt aan de Via Cassia, de oude verbindingsweg van Siena naar Rome, vlakbij het stadje Bolsena. Agrituristico Calle, is een klein familie landbouwbedrijf. De familie is erg behulpzaam en gastvrij. De hartelijke ontvangst gaat gepaard met het nuttigen van eigen gemaakte wijn of grappa. De camping is eenvoudig, maar keurig verzorgd. De wijn en olijfolie die verkocht wordt komt van de eigen wijn en olijfgaard. Verse groenten, kruiden en fruit is tegen geringe vergoeding verkrijgbaar. Vanuit de camping kun je in ongeveer 20 minuten heerlijk langs het lago di Bolsena wandelen naar het stadje Bolsena. Er is een strand vlakbij de camping. Ideaal voor gezinnen met kinderen en voor jong en oud is er de mogelijkheid om te surfen, kanoën, etc. En wanneer je s`avonds met een goed glas wijn of een lekker ander drankje voor je tent zit of aan het strand, kijkend naar de heldere sterrenhemel, ”¶.dan kan je vakantie niet meer stuk.


Onze Wild Beast Chitomba 4 en 6 persoonstenten en de Trail 4 persoonstenten staan volledig ingericht voor je klaar. Het enige waar je zelf voor moet zorgen zijn een slaapzak, hoeslaken, kussen, handdoek en theedoek.




Trefwoorden: verhuur compleet ingerichte tenten, lago di Bolsena, Bolsena, Lazio, Toscana, camping aan het schoonste meer van Italie, Italiaanse sfeer, kamperen, Bolsena, vriendelijke bevolking.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Activa Bolsena
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×