Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Luxe mobilehomes in Viareggio (Italië) aan middellandse zee

image
Ervaring

0
Chaletrent
Delfzijl

Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
www.chaletrent.nl

Bekeken: 1144 keer

Luxe mobilehomes in Viareggio (Italië) aan middellandse zee
Mobilehomes te huur direct aan de Middellandse Zee te Viareggio in Italië


Op loopafstand van de Middellandse Zee in het mooie Toscane, op Camping Paradiso te Viareggio (vlakbij het vliegveld van Pisa) verhuren wij diverse mobilehomes.

Camping
De chalets staan op een middelgrote camping van ongeveer 400 plaatsen, de camping is enkele jaren geleden geheel gerenoveerd. Vorig jaar heeft de camping een nieuwe eigenaar gekregen die in de winter van 2010 diverse verbeteringen en vernieuwingen heeft doorgevoerd. De Camping is mooi rustig gelegen aan de bosrand en op fietsafstand van de stad Viareggio. Het brede zandstrand en de uitgestrekte boulevards zijn op loopafstand te bereiken (15min) en in het zomerseizoen heeft de camping ook een gratis pendelbusje naar de boulevard.

De camping beschikt over een leuk zwembad, speeltuin, restaurant, fietsverhuur, bar en een kleine kampwinkel waar u iedere dag vers brood kunt halen (ook in het laagseizoen).

Omgeving
Toscane leent zich uitstekend om uitstapjes te maken. Naast het mooie en uitgestrekte zandstrand, zijn er tal van mogelijkheden. Wat dacht u van Florence (110km), Pisa (20 km), Torre de Lago (9 km) de geboorteplaats van Puccini, waar elk jaar in het openluchttheater het Puccini festival wordt gehouden. Lucca (30km), Lucarno (44 km). En natuurklijk het Cinque Terre gebied (nationaal park), La Spezia etc.

Mobilehomes
De mobilhomes zijn ongeveer 8 x 3 meter met een mooie grote veranda ervoor gelegen. De mobilehomes zijn compleet ingericht met o.a. magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en airco. Tevens is er een kinderstoel en kinderbed aanwezig. Uw auto kunt u direct naast de mobilehomes parkeren. De mobilehomes zijn geschikt voor maximaal 5 personen (één 2-persoonsbed, één stapelbed en een 1-persoonsbed).

Bereikbaarheid
Vliegen
Viareggio is vanuit Nederland goed te bereiken per vliegtuig. Zo kunt u goedkoop vanaf diverse luchthavens met bijvoorbeeld Ryanair vliegen op Pisa. Hier kunt u uw huurauto reserveren. Vanaf het vliegveld is het ongeveer een half uurtje rijden naar de camping.

Auto
Afstand vanaf Utrecht naar Viareggio 1.305 km (ongeveer 12,5 uur rijden)

WWW.CHALETRENT.NL

Trefwoorden: toscane, viareggio, via reggio, mobile-home, mobilehome, stacaravan, pisa, toscana, zwembad, zandstrand, strand, boulevard, zee, middelandse zee.

Werkgebied:
Delfzijl, Holwierde, Appingedam, Krewerd, Bierum, Oosterwijtwerd, Losdorp, Meedhuizen, Leermens, Sprijk Gn, Tjuchem, Farmsum, Godlinze, Wirdum Gn, Eenum.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Chaletrent
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image