Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Soundstar Drive In Show

imageimage
Ervaring

0
Soundstar Drive In Show
Paradijslaan 9, Waalre, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 17234828

Telefoonnummer
www.sound-star.nl

Bekeken: 3658 keer

Soundstar Drive In Show
Soundstar Drive In Show, voor de gezelligste feesten!

Soundstar Drive In show is een veelzijdig, dynamisch en professioneel bedrijf waarbij kwaliteit, service en betaalbaarheid nog hoog in het vaandel staan. De klant is nog steeds koning!

Zowel een klein intiem betogen feest als een een zeer uitgebreid concept met trussen, movingheads, span / plasmaschermen, verlichte dansvloeren of andere eigentijdse lichteffecten zijn mogelijk.

Wij werken alleen met professionele en gerenommeerde merken, daarmee borgen wij niet alleen de kwaliteit maar ook de veiligheid van u en uw gasten. Daarbij nemen we de veiligheidsregels in acht en worden mogelijke onveilige situaties voorkomen.

De Drive In Show is voorzien van een representatief discomeubel waarin alles netjes is weggewerkt en waarmee u bij uw gasten voor de dag kunt komen.

Enthousiaste DJ's van Soundstar Drive In show zijn er altijd weer op uit om het publiek een onvergetelijke feest te bezorgen. Door hun jarenlange ervaring voelen zij perfect aan welke plaat wanneer ingezet moet worden en spelen zo in op de (soms tegenstrijdige) wensen van het publiek. Ook het volume wordt goed in de gaten gehouden. De DJ's hebben de kennis van en de keuze uit een zeer uitgebreide digitale muziek collectie, waardoor ze inzetbaar zijn voor vrijwel alle leeftijden en feesten / evenementen.

De attente allround DJ's hebben een nette verzorgde uitstraling en zijn een sparringsparter voor de organisatie van het feest. Of dit nu een (nerveus) bruidspaar, ceremoniemeester of professionele organisator is.Zij weten dat niet zij, maar de gasten het middelpunt van het feest zijn.

Door vooraf persoonlijk contact, nemen we uw feest / evenment van A tot Z door. Daardoor doen we meer dan alleen het leveren van de juiste DJ en apparatuur voor uw evenement. We bieden maatwerk door middel van een persoonlijke aanpak tegen concurrerende prijzen, waarmee elk feest (voor ieder budget) tot een daverend succes kan worden gemaakt.

Hiermee haalt u niet alleen een professionele feestmaker in huis, maar ook een betrouwbare en flexibele partner.

Kortom een goede, representatieve en betaalbare All Round Drive In Show.

Laat u verassen door de diverse mogelijkheden en flexibiliteit van ons bedrijf. Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan om uw wensen door te nemen, zodat wij U een passende offerte kunnen sturen.

Type Feesten die door ons verzorgd worden:

Bruiloften / Huwelijksfeesten

Thema feesten: 70's en 80's disco show, Apres Ski Mega Party, 90's Revival, Carnaval

Evenementen

Personeelsfeesten / Bedrijfsfeesten / Kerstfeesten (borrels)

Schoolfeesten / Schoolbal / Examenfeesten / Studenten gala

Buurtfeesten

Braderieen

Toernooien

Verjaardagen

Jubilea

Tussen en voor programma's

winkelopeningen

Mode Shows



Werkgebied:
Waalre, Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Riethoven, Westerhoven, Steensel, Knegsel, Geldrop, Heeze, Leende, Wintelre, Nuenen, Duizel, Eersel, Bergeijk, Vessem, Mierlo, Best, Hoogeloon, Son, Hapert, Soerendonk, Breugel, Sterksel, Gastel, Casteren, Achel, Hamont, Hamont-Achel, Oirschot, Oost- West- en Middelbeers, Neerpelt, Sint-Huibrechts-Lille, Luyksgestel, Maarheeze, Helmond, Netersel, Budel, Bladel, Lierop, Lieshout, Mariahout, Hulsel, Someren, Aarle-Rixtel, Budel-Schoot, Sint-Oedenrode, Haghorst, Liempde, Reusel, Weert, Budel Dorplein, Lage Mierde, Diessen, Asten, Beek en Donk, Ommel, Heusden, Lommel, Esbeek, Biest-Houtakker, Overpelt, Veghel, Vlierden, Boxtel, Hilvarenbeek, Hooge Mierde.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Soundstar Drive In Show
Telefoon is niet verplicht




Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimage